DIETAVKRABICCE.CZ

Novoroční hubnutí - jak vydržet a nevzdat to

Vezměte to zlehka
Neztrácejte čas tím, že si budete klást příliš vysoké nároky, které pak ani není možné splnit.  I motivace má přirozený rytmus.
A rozhodně neberte pokles motivace jako signál toho, že jste selhali. Jakmile budete mít pocit, že Vaše motivace začíná slábnout, dejte si na pár dní pauzu od svého cvičebního nebo dietního plánu a po pár dnech zase pokračujte.

Nesoustřeďte se pouze na číslo váhy
Jedním z častých problémů je zaměření se na konkrétní číslo na váze nebo na to, jak je dlouhá cesta, která je před námi. To je nejrychlejší způsob, jak přijít o motivaci. Musíte se soustředit na své pocity, na náladu, jakou jste měli, když jste jedli zdravé jídlo, nebo na to, jak jste se cítili po cvičení. Když pak shodíte nějaké to kilo, spolu se vzpomínkou na hezké pocity vám to pomůže ještě zvýšit motivaci.

Zapomeňte na „až, kdyby“
Nečekejte,  až zhubnete pět kilo, abyste si koupili ty hezké šaty, vyrazili k vodě nebo na kurz tance. Žijte momentem, plňte si své sny a buďte šťastní i během té krkolomné hubnoucí cesty.

Nekritizujte se
Pokud máte zvyk neustále se kritizovat, tak s tím musíte okamžitě přestat.  Používat sebekritiku jako motivační nástroj je špatně. Většinou to mívá opačný účinek a může to vést až k úplnému sabotování.
 
Pokud chcete začít jíst zdravě, ale tápete, nevíte jaká jídla si vařit a taky nechcete trávit celé hodiny jejich přípravou?  Pak určitě vyzkoušejte naši krabičkovou dietu. Obdržíte nálož pěti výborných jídel každý den a úplně bez práce.
 

Bezplatná zákaznická linka

800 200 204

Napište nám

info@dietavkrabicce.cz

Otázky a odpovědi

Časté dotazy