DIETAVKRABIČCE.CZ

ROZHOVOR S MARTINEM ZOUNAREM



Pro jaký typ programu jste se rozhodl a jak dlouho jste krabičky odebíral?
Protože mi šlo hlavně o redukci váhy, rozhodl jsem se pro program Hubnu muž, program jsem nejprve odebíral včetně sobot celý měsíc, poté jsem se měsíc stravoval dle svého a poté se opět na měsíc ke krabičkové dietě vrátil.

Splnil program Vaše očekávání?
Rozhodně splnil, mým hlavním cílem byla redukce váhy, celkem jsem dal dolů šest kilo a teď už přes měsíc krabičkovou dietu neodebírám a nepřibral jsem ani deko, žádný jojo efekt se nekonal. Samozřejmě to není tak, že bych teď jedl úplně cokoliv, ale v rámci mého režimu, který je velmi hektický a nepravidelný to považuji za úspěch.

Co vnímáte jako největší benefit diety v krabičce/ tohoto typu stravování?
Největší benefit vidím v tom, že po odebírání programu člověk skutečně dosáhne úbytku váhy, ale nemusí se dobrého jídla vzdát. Není to žádná koktejlová záležitost.  Máte vynikající zelný salát s pikantní zálivkou, špičkové nudle s kapustou, šťavnatá kuřecí prsa se sýrovou omáčkou, jídlo máte opravdu výborné. Doporučil bych to nejen lidem, kteří chtějí zhubnout ale taky všem, kteří jsou pracovně vytížení, mají nepravidelnou pracovní dobu, pracovní schůzky, jednání a podobně.

Bezplatná zákaznická linka

800 200 204

Napište nám

info@dietavkrabicce.cz

Otázky a odpovědi

Časté dotazy