Těstoviny s tuňákem á la DIETAVKRABICCE.CZ

Kuchařka krabičkové diety dietavkrabičce.cz Vaše krabičková dieta praví:
Pappardelle těstoviny s čerstvým tuňákem a smetanovými cuketkami
stupeň obtížnosti: **
příprava: 25 minut

Na 1 porci potřebujeme: 50g čerstvý tuňák, mořská sůl, olivový olej, 50g těstoviny pappardelle, 50g cuketa, 30g zakysaná smetana, šalotka, listová petrželka, citrón
Protože málokdo ale vaříme přesně do puntíku podle kuchařek, i já jsem si sem tam něco přizpůsobila.
Na 2 porce jsem použila: 2x 80g plechovka tuňáka v rajčatovém nálevu, 150g těstovin s červeným vínem, 150g cukety, zakysanou smetanu, cibuli, listovou petrželku.

Dále jsem ale postupovala přesně podle receptu a dobře jsem udělala!

Těstoviny byly výborné, je to opravdu jednoduchý a rychlý recept, který zvládne každý! Pokud budete navíc postupovat přesně podle návodu z naší knihy Vaše krabičková dieta, tak máte zaručenou i energetickou hodnotu. Pro můj výtvor, kde jsem nahradila čerstvého tuňáka konzervovaným v nálevu, se určitě bude lišit!
Pappardelle těstoviny s čerstvým tuňákem a smetanovými cuketkami
stupeň obtížnosti: **
příprava: 25 minut

Na 1 porci potřebujeme: 50g čerstvý tuňák, mořská sůl, olivový olej, 50g těstoviny pappardelle, 50g cuketa, 30g zakysaná smetana, šalotka, listová petrželka, citrón
- Na olivovém oleji orestujeme na měsíčky nakrájenou šalotku, přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a okořeníme.
- Přidáme na kousky nakrájeného tuňáka, sekanou listovou petrželku a lžičku kysané smetany. Krátce svaříme a přidáme vařené těstoviny.
- Na pánvi vše prohřejeme a podáváme. Dle chuti můžeme přidat pár kapek citrónové šťávy.
Protože málokdo ale vaříme přesně do puntíku podle kuchařek, i já jsem si sem tam něco přizpůsobila.
Na 2 porce jsem použila: 2x 80g plechovka tuňáka v rajčatovém nálevu, 150g těstovin s červeným vínem, 150g cukety, zakysanou smetanu, cibuli, listovou petrželku.

Dále jsem ale postupovala přesně podle receptu a dobře jsem udělala!

Těstoviny byly výborné, je to opravdu jednoduchý a rychlý recept, který zvládne každý! Pokud budete navíc postupovat přesně podle návodu z naší knihy Vaše krabičková dieta, tak máte zaručenou i energetickou hodnotu. Pro můj výtvor, kde jsem nahradila čerstvého tuňáka konzervovaným v nálevu, se určitě bude lišit!
